vineri, 26 octombrie 2012

Viata pe doua roti

,
Micadu
sursa foto: micadu.ro
Ma gandesc de ceva vreme sa scriu acest articol, insa din lipsa de timp nu am putut pana acum. Dar mi-am facut putin curaj asa ca iata-ma la tastatura vorbind despre Alexandru si Andreea. Cine sunt cei doi si de ce am ales sa vorbesc despre ei, veti afla in randurile ce urmeaza.

Motociclismul...o pasiune pe cat de frumoasa, pe atat de periculoasa ar spune unii. Insa nu si pentru protagonistii nostri care ne demonstreaza ca purtarea echipamentelor de protectie si condusul preventiv fac din motociclisti nu doar simpli "donatori de organe". Dar sa nu ne abatem prea mult de la subiect.

Alexandru si Andreea sunt doi tineri bucuresteni ce au in comun, ati ghicit, motociclismul. Doi tineri carora le plac calatoriile, oamenii si povestile ce dureaza o viata. Doi tineri ce au decis impreuna sa strabata continentul american pe motocicleta, de la preerile canadiene pana la Anzii Chilieni. Un traseu de peste 30.000 km si cu mai mult de 10 tari vizitate. Cei doi ne dau un exemplu de curaj si determinare ce nu ar trebui sa-l uitam. Si nu doresc nimic in schimb decat sa promoveze o Romanie pe care iti doresti sa o vizitezi.O Romanie care prin ochii lor si prin iile pe care le poarta cu mandrie a ajuns sa cunoasca "Lumea Noua".

Pe aceasta cale vreau sa le multumesc si eu pentru ca de 3 luni incoace vad si eu "Lumea Noua" cu fiecare povestioara a lor. Vad si invat. Invat ce inseamna curajul, dorinta si determinarea. Sunt ca un copil ce sta atintit in fata televizorului si asteapta cu sufletul la gura un nou episod din Tom si Jerry. Doar ca de data aceasta nu e vorba de desene. E vorba de oameni si locuri reale...

Va recomand cu toata caldura sa le urmariti si voi aventura. Puteti sa o faceti pe micadu.ro unde ne relateaza cele vazute cu fiecare ocazie. Ii gasiti si pe Facebook unde se bucura de fiecare sustinator nou. Trimiteti-le un mesaj, sau un simplu gand bun. Cu siguranta se vor bucura.

P.S. In momentul scrierii acestui articol, Alex si Andreea se afla in Mexic.

1 comentarii:

  • 26 octombrie 2012 la 09:24
    DoarBaiaMare says:

    Interesant...:)

    delete

Trimiteți un comentariu

 

Prin Maramures Copyright © 2012 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger